Lucescu: "Unii spun că-s swinger, homosexual, ţigan, să îl dăm afară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre reacţia lui Lucescu la comentariile răutăcioase din jurul său, reacţia lui Becali la aflarea scorului final şi supărarea lui Borcea. Printre alte subiecte, Mihai Stoica e dezamăgit de meci, iar Furnză a spus că-i vine să se lase de fotbal.

Lucescu: "Unii spun că-s swinger, homosexual, ţigan, să îl dăm afară"

Selecţionerul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, este hotărât să meargă înainte cu proiectul de la prima reprezentativă. Tehnicianul a declarat, pentru Sport Total FM, că singurele opinii care contează pentru el sunt cele ale oamenilor avizaţi, care fac parte din fenomenul fotbalistic şi care pot să facă o analiză pertinentă a faptelor. "Unii spun: «Dă-l dracu' pe Lucescu, că e swinger, e homosexual, e ţigan, e dus cu capul, hai să îl dăm afară». Mi-am asumat o responsabilitate şi o voi duce la capăt. Nu mă gândesc să plec, dacă cineva poate discuta cu mine despre plecare, singurii oameni sunt Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu", a declarat Răzvan Lucescu.

Gigi a crezut că Steaua a pierdut! Vezi reacţia de la golul lui Kapetanos!

Şeful Stelei a fost mulţumit de egalul salvat de Steaua în ultimul minut şi a anunţat că echipa sa a avut o etapă extraordinară! Gigi a plecat de la stadion în minutul 90 şi nu a prins golul lui Kapetanos! "Rezultatul este echitabil! Eu am spus că nu o să avem probleme în acest meci. În minutul 85 îmi dă Borcea mesaj şi-mi spune: "Stai liniştit, egalezi! Rapid este mai bună decât noi! Suntem la 2 puncte de CFR! Acum trebuie să batem Dinamo şi Galaţiul", a declarat Becali, citat de Sport.ro.

Borcea către jucători: "Prindeţi vara în cantonament!"

Borcea i-a ameninţat pe jucători: dacă nu bat la Cluj şi apoi pe Steaua, vor sta în permanenţă departe de familii şi vor avea banii blocaţi, scrie Gazeta Sporturilor. După ce i-a lăudat constant în acest început de an, Cristi Borcea a luat foc ieri şi i-a contrat dur pe jucători: "Şi-au bătut joc sîmbătă seară. Singura lor salvare este să bată la CFR Cluj şi apoi pe Steaua. Dacă nu înving, vor sta în cantonament pînă începe sezonul pe Litoral şi nu mai văd nici un leu".

"Am pierdut în urma unei faze comice! După ce am luat gol cu fundul, acum am luat cu spatele"

Mihai Stoica s-a declarat extrem de dezamăgit de remiza din partida cu Steaua (2-2). Managerul Unirii spune că ialomiţenii au pierdut două puncte uriaşe în lupta pentru titlu şi îi creditează pe cei de la CFR cu cele mai mari şanse la câştigarea campionatului. "A fost un meci în care se putea întâmpla orice. Am pierdut două puncte uriaşe în ultima fază a meciului. După ce am primit gol cu fundul, acum am luat gol cu spatele. Se putea întâmpla orice, a fost o echipă bună Steaua. CFR Cluj are şanse mai mari la titlu", a spus MM Stoica, citat de ProSport.

Meciul de la Urziceni a continuat şi după

Unirea - Steaua s-a jucat şi după fluierul final. "Îmi vine să mă las de fotbal", a reacţionat Frunză după remiza cu roş-albaştrii. Szekely i-a transmis să fie mulţumit cu un punct pentru că Steaua putea să-i bată rău de tot. "Sunt momente în care îţi vine să te laşi de fotbal. E foarte greu să iei gol în minutul 94 ", a declarat dezamăgit Frunză, citat de GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite