VIDEO Lucian Bute câştigă prin KO tehnic meciul împotriva italianului Di Luisa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute. FOTO Arhivă Adevărul
Lucian Bute. FOTO Arhivă Adevărul

Pugilistul Lucian Bute l-a învins prin KO tehnic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe italianul Andrea Di Luisa, într-o partidă disputată la Centre Bell din Montreal.

De patru runde a avut nevoie românul pentru a câştiga confruntarea cu Di Luisa.  Bute l-a trimis la podea în repriza a patra pe italian. Ci toate că Di Luisa s-a ridicat după numărătoarea arbitrului, Bute a continua atacul, iar antrenorul italianului a aruncat prosopul.

La ultimele lovituri ale românului, Di Luisa nu a apucat reacţioneze deloc, acesta reuşind doar să privească la modul cum Bute trimitea lovituri directe şi croşee.  

Românul n-a avut nicio problemă în primele trei runde, reuşind să domine în totalitate meciul. 

„Lucian se întoarce, aşa cum v-am spus în toată această săptămînă. Antrenorul mi-a spus să pun pumnii unul lîngă altul şi să mă folosesc de corpul meu. Într-adevăr, m-am întors în box. Sînt din nou aici! Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut”, a spus Bute la sfîrşitul meciului.

Lucian Bute îl învinge pe Andrea Di Luisa prin KO tehnic în runda a patra

Lucian Bute va avea şansa ca în următorul meci să lupte din nou pentru titlul mondial la categoria semigrea.

Lucian Bute are în palmares 32 de victorii şi două înfrângeri. Pugilistul român a avut cel mai recent meci oficial în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Lucian Bute ar fi trebuit să boxeze, pe 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce românul s-a accidentat la spate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite