Sport

articolul anterior articolul urmator

Motivul pentru care fostul şef de la Dinamo, Cristi Borcea, are şanse mari de a ajunge din nou în faţa judecătorilor

0
12 Feb 2016 12:14:14
Autor: Adrian Epure
Cristi Borcea (caricatură: Vali Ivan)
Cristi Borcea (caricatură: Vali Ivan)

Dacă cineva avea impresia că lucrurile s-au liniştit în triunghiul amoros Alina Borcea – Cristi Borcea - Valentina Pelinel, se înşală amarnic.

 Alina, soţia fostului şef dinamovist, pare decisă să divorţeze, la nici cinci ani de la căsătorie. Motivul e lesne de înţeles: relaţia lui Borcea cu Valentina Pelinel, cea care aşteaptă acum un copil. ”Voi lupta pentru căsnicia mea pentru că nu am soţ de lăsat”, spunea în urmă cu aproape două luni Alina Borcea. Femeia în vârstă de 32 de ani a reconsiderat însă situaţia, mânată mai ales de evenimentele din ultima vreme. Faptul că Valentina Pelinel transmite mesaje publice iubitului ei aflat în închisoare a făcut-o pe Alina şi mai furioasă şi a determinat-o să-şi dea seama că mariajul ei nu este deloc unul pe care şi l-a dorit. Tocmai pentru că a avut nevoie de timp să reflecteze asupra viitorului, nevasta lui Borcea a fost plecată câteva zile în Turcia, departe de nebunia de acasă. După ce şi-a pus ordine în gânduri, Alina a revenit în ţară, fermă pe poziţii în ceea ce priveşte căsnicia cu fostul şef de la Dinamo, a relatat Click!

”Primul indiciu a fost acela că a decis să-şi scoată tatuajele cu legătură directă la Cristi”, ne-a declarat o sursă. Apoi, Alina a cerut părerea unui avocat, acesta din urmă sfătuind-o care ar fi paşii de urmat în cazul separării legale. Sursele noastre spun că, iniţial, Borcea a luat foc auzind de hotărârea Alinei. Acesta a încercat chiar să o convingă să o accepte, în numele dragostei lui, pe Valentina Pelinel în viaţa lor, aşa cum Mihaela Borcea, fosta lui nevastă, a acceptat-o pe Alina. Actuala nevastă a dinamovistului nu vrea însă să-şi împartă bărbatul cu altă femeie şi este decisă să meargă până la capăt cu divorţul. Decizia Alinei de a divorţa de Cristi Borcea a ajuns şi la urechile naşului lor de cununie, Gigi Becali. Potrivit surselor noastre, patronul Stelei ar fi chemat-o la discuţii pe Alina, în încercarea iniţială de a o face să se răzgândească. Văzând însă că femeia nu vrea să mai continue mariajul, Becali ar fi încercat să o ”ducă cu vorba” vizavi de şansele ei de reuşită la proces. Mai mult decât atât, sursele noastre spun că omul de afaceri ar fi făcut presiuni pentru ca Alina să accepte separarea la notar şi să nu meargă cu procesul în faţa judecătorilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările