Lui Halep i s-a făcut ruşine: Simona a făcut un pas uriaş pentru a-şi rezolva cea mai mare problemă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (4 WTA) a dovedit că nu e doar o sportivă de elită în circuitul WTA, dar şi un om curajos care vrea să progreseze din toate punctele de vedere.

Simona Halep a realizat că pentru a rezolva o problemă, în primul rând, trebuie să recunoşti că ea există.

Criticată pentru că îşi pierde calmul în momentele dificile ale unor meciuri mai puţin reuşite, Simona Halep a luat, într-un final, măsuri pentru a remedia problema.

Potrivit comentatorului sportiv Cristi Mândru, la emisiunea „La fileu cu CTP“, constănţeanca de 25 de ani şi-a luat un mental coach cu care a lucrat trei săptămâni, înaintea startului sezonului pe zgură. „Se vede o schimbare la Simona şi, chiar dacă mi s-a cerut să ţin secret, trebuie să vă spun că Simona a lucrat timp de trei săptămâni cu un mental coach în România. Nu-i spun numele, pentru că m-a rugat să nu o fac. Dar cred că se vede o schimbare după episodul ruşinos cu Darren Cahill, de la Miami. Ea pare acum mai pozitivă pe teren, dar şi în relaţia cu presa“, a povestit Mândru, potrivit prosport.ro.

La Miami, în timpul meciului pierdut cu Konta în sferturi, Halep a avut un dialog aprins cu antrenorul Darren Cahill în care s-a răstit la acesta şi aproape că i-a ignorat toate sfaturile. Ulterior, românca şi-a cerut scuze pentru comportamentul său şi a promis că va încerca să-şi controleze nervii mai bine pe viitor.

 FOTO Cum îl susţin Simona Halep şi Darren Cahill pe Ilie Năstase în această perioadă dificilă 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite