Lupescu candidează: Prima mutare după ce fostul mijlocaş a anunţat oficial că va ataca şefia federaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Balaj
Cristi Balaj

Au existat voci care, din dorinţa de a-l ironiza pe Răzvan Burleanu, au susţinut că acesta nu va mai participa la alergerile de la 18 aprilie, după ce Ionuţ Lupescu va intra în cursă. Actualul şef FRF n-a abandonat, însă a renunţat la alegeri un potenţial contracandidat al acestuia.

Ionuţ Lupescu a devenit cel mai puternic contracandidat al lui Răzvan Burleanu, în urma anunţului pe care l-a făcut, astăzi dimineaţă, după cum „Adevărul“ a scris aici.

E clar că, de acum încolo, indiferent de câţi alţi oameni se vor înscrie pe lista celor care râvnesc la funcţia de preşedinte FRF, lupta se va da în doi, între Burleanu şi Lupescu. Tocmai de aceea, fostul arbitru, Cristi Balaj, actualmente preşedinte la AJF Maramureş, a renunţat la alegerile de la 18 aprilie.

Ce a spus?

*Ionuţ Lupescu e una dintre cele mai bune soluţii pentru a dezvolta fotbalul în România. 

*Din punctul meu de vedere, dacă ţinem cont de ceea ce a făcut şi unde ajuns, fiind angajat în proiecte importante la UEFA, ar fi cel mai indicat. 

*Sută la sută, Lupescu va avea sprijinul meu necondiţionat, aşa cum am promis în întâlnirile cu el.

*N-am cerut nimic, îl voi sprijini necondiţionat. Nu înseamnă că voi şi primi ceva. Şi în 2014, când l-am sprijinit pe Gică Popescu, nu s-a discutat venirea mea la Comisia Centrală a Arbitrilor sau în FRF. N-am cerut nimic. Mă consider realizat, mă simt împlinit şi n-am interese cum au unii din federaţie, care încearcă să rămână acolo

*Interesul meu personal e ca fotbalul să se dezvolte şi să scăpăm de oameni care confundă politica cu noţiunile de fair-play şi creşterea sănătoasă a fotbalului românesc. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite