Lupescu va forţa schimbarea sistemului competiţional: Cum va proceda dacă va câştiga alegerile pentru şefia FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Lupescu
Ionuţ Lupescu

Ionuţ Lupescu nu şi-a expus, deocamdată, planurile pentru fotbalul românesc, însă, în ultimii ani, a fost un critic al sistemului competiţional din Liga I.

Într-un interviu acordat pentru „Adevărul“ el s-a arătat dezamăgit de reducerea numărului de echipe, de la 18 la 14. 

„Eu cred, în continuare, că s-au pierdut multe locuri pentru creşterea fotbaliştilor. Lipsa banilor n-are nicio legătură cu restrângerea numărului de echipe. Dacă poţi să le dai doar un măr, dă-le un măr. Dar să nu le promiţi un măr, o portocală şi două banane şi apoi să nu le dai, pentru că apoi încep problemele. Mulţi spun că, având play-off, putem vedea, de exemplu, de patru ori Steaua – Dinamo. Nu ştiu dacă mai e atât de interesant, dacă se joacă atât de mult. La un moment dat, atinge o saturaţie, o uzură“, a explicat Lupescu.

E foarte bine că va candida şi Ionuţ Lupescu şi că o să fie o dispută pe proiecte, nu pe înjurături, aşa cum au făcut toţi ceilalţi până acum. Andrei Vochin consilier FRF   Sper ca în ceasul al 14-lea, Burleanu să aibă bunul simţ şi să nu mai candideze. Ar fi o mare obrăznicie să creadă că mai are vreo şansă în faţa lui Lupescu la alegeri. Cornel Dinu fost internaţional   Probabil, vor apărea şi multe mizerii până în alegeri. Sunt convins însă că Ionuţ va câştiga şi sunt gata să mă implica activ în campania lui. Dorinel Munteanu fost internaţional
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite