Sport

articolul anterior articolul urmator

Marca Oţelul Galaţi, palmaresul şi trofeele fostei campioane, vândute la licitaţie pentru o sumă ridicolă

0
23 Feb 2017 21:32:20
Autor: Adrian Epure
Colecţia de trofee a clubului Oţelul Galaţi
Colecţia de trofee a clubului Oţelul Galaţi

În total, 84 de bunuri ale fostului club Oţelul Galaţi au fost scoase la licitaţie în această seară, cu preţul total de pornire de 19.165 de euro. Nu s-au strâns însă decât 12.680 de euro.

Marca Oţelul Galaţi 1964, palmaresul şi trofeele au fost vândute pentru suma de 10.000 de euro, joi seară, în cadrul licitaţiei Istoria unui simbol - Oţelul Galaţi de la sediul Artmark.

Caştigătorul mărcii a fost un licitator online, numele său nefiind dezvăluit. Marca Oţelul 1964, marca de la împlinirea a 50 de ani, palmaresul (80 de trofee la seniori şi juniori, printre care Supercupa şi Cupa de campioni naţionali) şi trofeele au avut preţ de pornire de 9.000 de euro.

În total, 84 de bunuri au fost scoase la licitaţie, cu preţul total de pornire de 19.165 de euro. Nu au fost vândute toate aceste bunuri, dar cele achiziţionate au avut o valoare de 12.680 de euro. Fanioane, echipamente, lăzi, valize, fulare, tricouri de joc, tablouri, colecţie de caricaturi ale unor personalităţi din lumea fotbalului s-au aflat printre cele 84 de bunuri.

Licitaţia Sport - Istoria unui simbol - Oţelul Galaţi a avut loc la sediul Artmark. La licitaţie a fost prezent şi juristul CSA Steaua, Florin Talpan, care a achiziţionat un tricou şi fanioane. "Am achiziţonat câteva fanioane de la acest club minunat. E păcat să moară. Adun câteva lucruri să rămână în istorie. Nu se punea problema să cumpăr palmaresul şi să-l alipesc de palmaresul CSA Steaua. Trebuia să-l ia cineva din zonă, nu ştiu cine l-a luat, mi se pare preţul mic. Cred că trebuia să valoreze mai mult", a spus Talpan pentru News.ro. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările