Maria Şarapova e topită după fiul unei românce care face ravagii la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova
Maria Şarapova

Rusoaica Maria Şarapova este una dintre cele mai râvnite femei din lume, scandalul de dopaj în care a fost implicată neavând vreo influenţă asupra imaginii ei.

Maria Şarapova şi-a lansat de curând cartea autobiografică ”Unstoppable: My  life so far”, care s-a vândut în 50.000 de exemplare, doar în prima zi. Lansarea a avut loc la Los Angeles, unde a fost prezentă şi regizoare româncă Delia Antal, o figură binecunoscută la Hollywood, care a realizat mai multe filme de succes, ultimul dintre ele, „We Cannes“, fiind lansat în luna martie a acestui an. 

Delia Antal a participat la lansarea cărţii scrise de Şarapova şi a fost însoţită de fiul ei, Aidan Sunrise, care a fermecat-o pe jucătoarea de tenis din Rusia. Aceasta s-a jucat cu micuţul chiar pe masa pe care scria autografe, părând topită după el, aşa cum o arată fotografia publicată de click.ro.

 În ceea ce priveşte viaţa ei personală, Maria Şarapova este în acest moment singură şi nici nu pare tentată să aibă o relaţie, principalul ei obiectiv fiind să revină cât mai rapid în topul tenisului feminin.

Gest neaşteptat al Soranei Cârstea la Seul. Asiaticii au rămasa fără reacţie

sarapova
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite