Maria Şarapova, marcată de moartea lui Kobe Bryant. Cum a influenţat decizia ei de a se retrage

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Şarapova a dezvăluit pentru „New York Times“ că moartea legendarului baschetbalist american Kobe Bryant, la doar 41 de ani, într-un accident de elicopter, a cântărit şi ea în decizia sa de a retrage din tenis.

„Urma să ne întâlnim la trei zile după accident. Sunt de părere că uneori noi părem mai importanţi decât viaţa din cauza a ceea ce facem, însă toată lumea este atât de fragilă. Uneori se întâmplă ca viaţa să ne deschidă ochii larg şi să vedem clar ce contează cu adevărat, aşa că acela a fost un moment în care am reflectat şi eu asupra viitorului meu“, a declarat rusoaica, fost număr unu mondial, citată de Eurosport.

Maria Şarapova a luat decizia de a pune punct unei cariere de 19 ani în circuitul profesionist, într-un moment în care se afla pe locul 373 WTA. Revenită pe teren după o suspendare de 15 luni, dictată într-un caz de dopaj, rusoaica s-a confruntat cu numeroase accidentări. Din 2017 încoace, de la revenire, Şarapova a câştigat un singur trofeu, la Tianjin, reuşind să urce doar pentru o scurtă perioadă până pe locul 21 WTA.

CITEŞTE ŞI:

Moştenirea Şarapovei: o Mărie cum tenisul n-a mai avut

Maria Şarapova şi-a anunţat retragerea! „Vă rog să mă iertaţi“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite