Sport

articolul anterior articolul urmator

Marian Drăgulescu a dat gimnastica pe sporturile cu motor. A făcut furori la bordul unui Ferrari

0
12 Jun 2019 17:26:07
Autor: Vincentiu Mihaiu

Marian Drăguescu a fost copilotul lui Mihai Leu în etapa a III-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop

Campionul de raliuri s-a lăsat pe mâna gimnastului şi a fost un spectacol total în faţa a 10.000 de oameni. Ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin Bogdan Matei, a fost prezent şi el la evenimentul din Poiana Braşov.

Caii-putere şi-au dat întâlnire weekend-ul trecut la Poiana Braşov unde s-a disputat a III-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. Printre protagoniştii evenimentului care a adunat pe marginea circuitului peste 10.000 de oameni a fost şi Mihai Leu, pilotul susţinut de Superbet pe tot parcursul sezonului 2019.
 
Acesta a făcut furori datorită Ferrari-ului său care prinde şi 300 de kilometri pe oră şi care a fost pe post de magnet pentru fani. Mii de oameni s-au fotografiat cu bolidul, inclusiv două personalităţi importante, Constantin Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, şi gimnastul Marian Drăgulescu.
 
Deşi demnitarul a cochetat în tinereţe cu fotbalul, iar Drăgulescu e campion olimpic la sărituri, ambii au fost impresionaţi de energia dezvoltată în jurul raliurilor şi au petrecut zeci de minute în compania pilotului de raliuri. Ultimul şi-a luat chiar inima în dinţi şi i-a fost copilot lui Mihau Leu pentru un rapid tur care i-a urcat adrenalina la cote maxime. La final, Mihai Leu a urcat pe podium la Grupa I FIA, obţinând un loc 2.
 
În weekend-ul care urmează Mihai Leu îşi duce Ferrari-ul pe străzile din Târgu Mureş, unde se va desfăşura etapa a II-a de Super Rally powered by Superbet. Apoi, la finalul lunii, pe 29 şi 30 iunie, la Reşiţa va avea loc etapa cu numărul 4  a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii