Marian Drăgulescu, postare emoţionantă pe Facebook: Ce a scris după ratarea podiumului Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivul de 38 de ani ţine gimnastica românească în viaţă şi continuă să aibă rezultate excelente la 20 de ani după prima sa apariţie la un Campionat Mondial.

Marian Drăgulescu e unic în gimnastică mondială! „Adevărul“ a demonstrat acest lucru printr-un detaliu publicat aici. Iar „marocanul“ continuă să uimească prin rezultatele obţinute: s-a calificat pentru Jocurile Olimpice din 2020 – va fi a 5-a sa apariţie la Olimpiadă – iar duminică a ratat „la mustaţă“ bronzul Mondial în finala de la sărituri, la Stuttgart.

Drăgulescu a avut o primă execuţie excelentă, însă a terminat pe 4 din cauza faptului că a doua sa încercare l-a tras în jos, românul având o mica ezitare la aterizare. Astfel, Drăgulescu a ratat şansa de a cuceri a 11-a medalie la Mondiale (8 de aur şi 2 de argint). După finala de la Stuttgart, bucureşteanul a postat un mesaj emoţionant pe contul său de Facebook.

Ce a scris Marian Drăgulescu?

*Locul 4 la Campionatul Mondial de Gimnastică...pe deoparte sunt puţin dezamăgit, pentru că ştiu că aş fi putut mai mult, pe de alta parte sunt recunoscător, fiind cel mai bun rezultat al delegaţiei României, şi pentru faptul ca sunt sănătos.

*Of...a doua săritură....a fost şi cireaşa de pe tort la cucerirea titlurilor europene si mondiale dar a fost si bomboana de pe colivă la altele ; important este sa iti urmezi pasiunea si sa nu renunţi.

2015 e anul în care Marian Drăgulescu a cucerit ultima medalie la Mondiale, terminând pe locul 2, la Glasgow, în finala de la sărituri.      
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite