Marian Iancu vrea să investească la Rapid: „M-am născut în Giuleşti, am această echipă în suflet!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu e cunoscut în fotbalul românesc din perioada cât a fost patronul lui Poli Timişoara
Marian Iancu e cunoscut în fotbalul românesc din perioada cât a fost patronul lui Poli Timişoara

Fostul patron al lui Poli Timişoara, Marian Iancu, îşi doreşte să investească la Rapid, urmând ca în zilele următoare să poarte discuţii cu actualii acţionari Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu. Venirea lui Iancu în Grant depinde, însă, în mare măsură, de aprobarea planului de reorganizare al clubului.

Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu nu mai pot susţine financiar Rapidul. De altfel, primul dintre cei doi investitori a anunţat în urmă cu ceva timp că a cumpărat echipa pentru a o putea vinde ulterior, la un preţ mai mare. Cel mai vehiculat nume pentru cumpărarea Rapidului a fost zilele acestea cel al antrenorului Viorel Moldovan, care este susţinut de câţiva oameni potenţi financiar, ce doresc să investească în echipa alb-vişinie.

Însă, pe lângă Moldovan, pe listă a mai apărut şi numele lui Marian Iancu, fost patron al lui Poli Timişoara, cunoscut pentru că simpatizează echipa din Grant. Iancu ar vrea să investească la Rapid, dar totul depinde de decizia pe care o va da Tribunalul Bucureşti, pe 31 martie, în privinţa planului de reorganizare al clubului. Astfel, dacă acest plan va fi aprobat, sunt şanse mari ca fostul patron al Timişoarei să devină investitor în Giuleşti.

Calvarul Rapidului se prelungeşte: decizia Tribunalului Bucureşti privind planul de reorganizare nu s-a dat nici azi

"Dacă voi găsi stabilitate juridică, voi pune umărul serios la salvarea Rapidului. Voi avea o discuţie cu actualii acţionari să văd dacă voi fi acceptat, iar eu am spus că vreau să revin în fotbal la Timişoara sau Rapid. Acum mă uit atent la ceea ce se întâmplă la Rapid, iar dacă totul va fi în ordine voi investi, dar nu ca acţionar majoritar. Am avut o discuţie cu dl. Zamfir, îmi place cum gândeşte, iar zilele viitoare îl voi contacta pentru a stabili viitorul clubului", a spus Marian Iancu pentru ProSport.

Marian Iancu: Rapidul îl am în suflet! M-am născut în Giuleşti, e normal să fiu rapidist
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite