Marin Condescu spulberă orice speranţă de rămânere în prima ligă pentru Rapid, Cluj şi Severin: „Nu au cum să fie salvate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele echipei Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, le dă o veste proastă suporterilor Rapidului, Universităţii Cluj şi Severinului. Potrivit oficialului gorjean, cele trei echipe vor juca sigur anul viitor în Liga a 2-a.

UPDATE Deşi Condescu a garantat că Ousmane Viera nu va pleca de la Pandurii la vară, căpitanul gorjenilor nu vrea să mai rămână la Târgu Jiu: "Sunt de trei ani la Pandurii şi vreau să încerc ceva nou. Nu voi rămâne la echipă, chiar dacă ne calificăm în Europa League. Aş vrea să joc în Liga Campionilor, dar nu cu Steaua neapărat. Mi-ar plăcea să joc în străinătate"

Condescu, cunoscut drept un apropiat al celor care conduc FRF, a declarat răspicat că echipele Rapid, Universitatea Cluj şi CS Turnu Severin nu vor putea fi salvate de la retrogradare nici măcar de intervenţia FRF.

„Chiar dacă sunt nume mari implicate în scandalul cu licenţierea, nu au cum să îi salveze. Tot ce se va hotarî la Adunarea Generala se va aplica din sezonul viitor. Oricum, nu este corect să se aplice acest lucru diferit, chiar dacă sunt nume de tradiţie implicate. Unii fac eforturi să îşi plătească datoriile, nu trebuie să se aplice diferit legea. Nu trebuie să se renunţe la procesul de licenţiere. Jucătorii trebuie respectaţi, să aibă garanţia că vor fi plătiţi. Nu se va juca în Liga 1 cu 15 echipe. O echipă ar sta la fiecare etapă şi ar aştepta două săptămâni, ar ieşi din orice formă fizică”, a spus Condescu la Sport.ro.

Preşedintele Pandurilor a vorbit şi despre transferurile pe care intenţionează să le facă la Târgu Jiu pentru a întări echipa în eventualitatea în care se va clasa la finalul campionatului pe locul secund, loc care asigură participarea în preliminariile Europa League. 

„Am vorbit despre fraţii Costea cu Pustai. Nu puteam să spunem mai multe înainte de meciul direct pentru că se interpretau. Despre Eric nu am auzit nimic de la Pustai. Vom face o selecţie, urmărim un portar din Bosnia, îl avem pe listă şi pe golgheterul Ligii 2 (n.r. Albert Voina de Damila Măciuca). Nistor şi Viera rămân la Pandurii dacă ne calificăm în Europa şi dacă nu primim nişte oferte de nerefuzat”, a mai spus Condescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite