Mario Balotelli a rămas fără permis de conducere pentru exces de viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Balotelli
Mario Balotelli

Atacantul Mario Balotelli, recent transferat la AC Milan, a fost surprins de aparatul radar conducând cu o viteză de peste 90 de kilometri pe oră, într-o zonă în care limita era de 50 de kilometri pe oră, din localitatea sa natală, Brescia, astfel că a rămas fără permis.

Potrivit Gazzetta dello Sport, care citează Il Giornale di Brescia, incidentul a avut loc la începutul săptămânii trecute, când Balotelli, aflat la volanul unui autoturism Lamborghini, a condus cu viteză excesivă în zona Stadionului Rigamonti. "Îmi pare rău, nu am văzut" limitarea vitezei, le-a spus jucătorul poliţiştilor, fără a protesta. 

Acest incident survine la patru luni după ce fotbalistului i-a fost suspendat permisul de conducere în Anglia pentru 28 de zile, pe vremea când făcea parte din lotul echipei Liverpool. Atunci el a fost surprins conducând cu viteză o maşină Ferrari pe o autostradă din Merseyside. AC Milan a plătit 2,25 milioane de euro clubului Liverpool pentru împrumutul lui Balotelli până la finalul sezonului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite