Martin Tudor, răpus de un divorţ dureros? Fiica marelui Ilie Balaci a lămurit totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martin Tudor se afla în casa prietenei sale la Reşiţa, atunci când a suferit un infarct
Martin Tudor se afla în casa prietenei sale la Reşiţa, atunci când a suferit un infarct

Lumea fotbalului a fost şocată, la începutul săptămânii, când fostul portar s-a stins la doar 43 de ani în urma unui infarct.

Mulţi s-au întrebat cum de a fost posibil ca un bărbat tânăr, fost sportiv de performanţă, să aibă un sfârşit atât de dureros.

Totuşi, ulterior, s-a aflat că Martin Tudor avea probleme cardiace, de când era jucător activ. Mai mult, suferise un preinfarct în 2019! Apoi, fostul selecţioner, Victor Piţurcă, cel care era foarte apropiat de Martin Tudor, a povestit că la problemele de sănătate pe care le avea fostul stelist s-au adăugat şi cele sentimentale. Concret, Piţi a insistat că divorţul l-a afectat foarte tare pe Tudor, mai ales că avea şi doi copii.

Totuşi, Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, are o altă variantă pe care a expus-o pentru Oltenia TV. Aceasta susţine că, de fapt, Martin Tudor trecuse de mult peste divorţul de fosta soţie şi că decesul său fulgerător a fost cauzat de problemele cardiace.

Ce a spus Lorena Balaci?

*Eu, care am trecut prin asta cu tata, văd acum că se poate şi mai rău, adică Tudorică a murit la doar 43 de ani, din aceeaşi cauză ca şi tata. Ne cunoşteam de mult, am trăit multe momente frumoase de-a lungul anilor. Copiii noştri, Hristu şi Carla, sunt prieteni. Sunt foarte bună prietenă cu fosta lui soţie. 

*M-a mâhnit teribil ce am văzut în presă, mai ales că şi eu sunt o femeie divorţată. Erau divorţaţi de 5 ani, amândoi s-au vindecat, nu cred că el mai suferea din cauza divorţului. Problemele lui erau de altă natură. Nu înţeleg de ce în ţara aceasta trebuie să căutăm vinovaţi. Nu trebuie să scormonim senzaţionalul acolo unde nu e.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite