Mats Wilander: „Halep se va gândi la Cahill până la sfârşitul carierei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cahill

Fostul mare tenismen suedez Mats Wilander, prezent în România la invitaţia canalului Eurosport, a vorbit despre relaţia dintre Simona Halep şi Darren Cahill.

Întrebat ce crede despre schimbările de antrenor pe care Simona HAlep le-a făcut în ultima vreme, Wilander a răspuns: "Totul depinde de ea. Depinde de tine, de cum evoluezi ca om, de cum vrei să abordezi un meci de tenis... Cu vârsta un jucător începe să joace mai agresiv din punct de vedere tactic... adică vine la fileu mai des pentru că înţelege mai mult jocul de tenis. Iar ceea ce a făcut Darren Cahill, munca lui cu Halep, nu s-a încheiat. Ea se va gândi la Darren Cahill până la sfârşitul carierei. Cred că în continuare au contacte. În acelaşi timp, Simona cred că este prea experimentată pentru ca Darren Cahill să facă diferenţa între a avea succes şi a nu avea succes. Am văzut-o pe Simona, joacă foarte bine, şi nu fizic, ci mental. Aşa că va fi OK".

Parteneriatul dintre Simona Halep şi Darren Cahill a durat între 2015 si 2018, perioadă în care românca a câştigat 7 turnee WTA, printre care şi un Grand Slam, Roland Garros 2018, şi a ajuns pe locul 1 în clasamentul WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite