Mattia Destro, moment unic în Serie A! Ce ţinea în mână atacantul lui Genoa când a marcat un gol de generic VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mattia Destro

Sâmbătă seara, într-un meci din etapa a 6-a a campionatului italian, Genoa şi Verona au remizat, scor 3-3 (0-1), pe terenul primei echipe,

Oaspeţii au condus cu 2-0, prin golurile lui Giovanni Simeone '8 şi Barak '49, dar gazdele au avut o revenire de poveste şi au întors rezultatul în mai puţin de 10 minute, prin Criscito '77 (p) şi şi Mattia Destro '80 şi '85. Cu toate acestea, Verona a reuşit să smulgă un punct în minutul 90+1, după golul marcat de Kalinici.

Al doilea golul al lui Destro a fost unul cu totul deosebit. Atacantul a fost lansat excelent de Pandev, a preluat mingea, şi-a driblat adversarul direct şi a înscris cu o "scăriţă" de efect. Iar toate aceste lucruri le-am făcut ţinând o sticlă de apă în mână (foto). 

În ciuda faptuiui că echipa sa a fost egalată pe final, Destro a zâmbit când a fost întrebat, la interviurile de la finalul meciului, cum de a ajuns să dea gol cu o sticlă în mână: “Nu am ştiut unde să o arunc”

După acest egal, Verona şi Genoa sunt pe locurile 14, respectiv 15, cu câte cinci puncte. Lider este AC Milan, cu 16 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite