Mayweather Jr. şi-a făcut tort sub forma unei bancnote de un milion de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Floyd Mayweather e înenbunit după bani
Floyd Mayweather e înenbunit după bani

Celebrul pugilist american, neînvins în boxul profesionist, a arătat încă o dată întregii lumi de ce este poreclit „Money”.

Floyd Mayweather Jr. a sărbătorit împlinirea vârstei de 36 de ani cu un tort sub forma unei bancnote de 1.000 de dolari. Mai mult, a postat pe Twitter o poză în care apare alături de un maldăr de bani.
Nu degeaba, în 2012, revista Forbes l-a declarat cel mai bine plătit sportiv din lume (cu un venit anual de aproximativ 70 de milioane de euro), peste giganţi precum Tiger Woods, LeBron James sau Roger Federer.

 În cazul americanului Floyd Mayweather Jr., „Money” e cuvântul de ordine, nu numai o poreclă câştigată în timp. Într-o perioadă în care îşi pregăteşte revenirea în ring după o pauză forţată de aproape un an, în care a făcut şi două luni de închisoare pentru violenţă domestică, americanul nu face altceva decât să-şi numere banii. Astfel, zilele trecute, Mayweather şi-a serbat ziua de naştere cu un tort care a luat forma unei bancnote de 1.000 de dolari şi cu figura sa în centru. De asemenea, pentru a le arăta tuturor că nu duce lipsă de nimic, pugilistul s-a pozat în avion, cu un ziar în mână şi cu o grămadă de bani pe masă.

190 de milioane de euro pentru 6 meciuri
În ciuda vârstei aparent înaintate, Floyd „Money” Mayweather continuă să producă bani pe bandă rulantă. Americanul tocmai a semnat cu postul de televiziune Showtime un contract fabulos din punct de vedere financiar (probabil cel mai mare din istoria sportului), în care va încasa nu mai puţin de 190 de milioane de euro pentru următoarele şase meciuri.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite