Meci colosal la US Open: Serena Williams debutează în compania unei adversare pe care a învins-o de 19 ori!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii US Open sunt, cu siguranţă, în culmea fericirii! Tragerea la sorţi de astăzi le-a oferit o partidă stelară încă din primul tur.

US Open 2019 va debuta cu un meci fantastic între două sportive care au făcut furori în circuitul feminin, dar care se apropie acum de finalul carierei.

Vorbim despre Serena Williams (8 WTA) şi Maria Şarapova (87 WTA). Cele două se vor duela pentru un loc în turul II. Cu siguranţă, americanca de 37 de ani porneşte cu prima şansă, având în vedere bilanţul ei cu Şarapova: 19 victorii şi doar 2 înfrângeri.

Cele două ar fi trebuit să se dueleze şi în 2018, la French Open, însă atunci Serena s-a retras din cauza unor probleme medicale. 

În aceste condiţii, ultimul meci în care Şarapova a câştigat pe teren împotriva Serenei datează din 2004! Atunci, rusoaica a luat trofeul la Wimbledon după o finală câştigată cu 6-1, 6-4. A urmat încă un succes al Mariei, tot în 2004, după care, între 2005 şi 2016, Williams a legat 16 victorii! 

Serena Williams abordează US Open 2019 în calitate de finalista ediţiei precedente, având de apărat 1.300 de puncte. De partea cealaltă, Şarapova a fost învinsă, anul trecut, în optimi, pierzând cu Carla Suarez Navarro.

Serena Williams şi Maria Şarapova s-au duelat în diverse faze de la Australian Open, French Open şi Wimbledon, însă niciodată la US Open, aşa că meciul de acum, în turul I, va reprezenta o premieră pentru ele la Flushing Meadows.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite