Meci epic: Thiem - Djokovici, duel fabulos pentru finala Turneului Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thiem (stânga), victorie uriaşă în faţa lui Djokovici
Thiem (stânga), victorie uriaşă în faţa lui Djokovici

La Londra, în una dintre ultimele mari confruntări ale acestui sezon, iubitorii tenisului au avut parte de un joc incredibil, decis după trei seturi şi aproape 3 ore.

Dacă tenisul feminin a cam încheiat sezonul, cel puţin la nivelul marilor turnee, după French Open, în luna octombrie, în schimb, băieţii fac show pe final de an, la Turneul Campionilor de la Londra.

Astăzi, prima semifinală, cea dintre Novak Djokovici (1 ATP) şi Dominic Thiem (3 ATP) le-a oferit fanilor un meci fantastic, decis după 2 ore şi 57 de minute. A fost o partidă pe muchie de cuţit, una dintre cele mai bune din actuala stagiune!

În primul set, s-a mers pe serviciu în primele zece game-uri! Apoi, la 5-5, Djokovici şi-a pierdut serviciul la 30, iar la 6-5, Thiem a lovit decisiv, luând primul set cu 7-5 pe serviciul propriu.

Actul secund a fost şi mai echilibrat! Adică, fără break-uri! Aşa că, la scorul de 6-6, s-a intrat în tiebreak. Unul sufocant! Thiem a avut patru mingi de meci, toate irosite! Iar Djokovici a egalat scorul abia după a doua minge de set: 7-6 (12-10).

Decisivul a fost, din nou, fără break-uri. 6-6 şi iarăşi tiebreak. Unul care a început fulminant pentru Djokovici, care s-a dus la 4-0! Degeaba însă! Pentru că a mai luat un singur punct, Thiem revenind spectaculos pentru a se impune cu 7-6 (7-5).

În ultimul act, austriacul de 27 de ani, campion la US Open 2020, va juca fie cu Rafael Nadal (2 ATP), fie cu Daniil Medvedev (4 ATP).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite