Meciul România-Feroe,din preliminariile Euro 2016, prefaţat la Adevărul Live: e primul joc din istoria naţionalei care se joacă la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

În studioul emisiunii Adevărul Live a fost prefaţat duelul dintre România şi Insulele Feroe, care contează pentru preliminariile Euro 2016.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

România abordează duelul cu Insulele Feroe din postura de mare favorită. În precedentele întâlniri cu amatorii insulari, tricolorii au făcut spectacol, câştigând cu 7-0, în 1992, respectiv cu 4-0, în 1993, atunci când Răducioiu marca de unul singur toate cele patru goluri. Acel meci a consemnat şi debutul lui Anghel Iordănescu pe banca naţionalei României.

România întâlneşte din nou Insulele Feroe, de această dată în preliminariile Euro 2016, meciul urmând să se dispute duminică seara, la Ploieşti, de la ora 19.00, în direct pe TVR 1. 

Jurnaliştii "Adevărul" Mihai Molnar, Amir Kiarash şi Andrei Militaru pun lupa pe echipa naţională a României înaintea confruntării de duminică. 

Mihai Molnar: În anii 90, echipele liliputane erau simple încasatoare, un prilej de spectacol şi direcţie. Lucrurile s-au mai schimbat în ultimii 20 de ani. Feroe a câştigat în Grecia, dar personal mi s-a părut un meci ciudat. E clar totuşi că există o creştere a echipelor din eşalonul al treilea, al patrulea. 

Amir Kiarash: N-o să fie un scor fluviu duminică la Ploieşti, din păcate nivelul naţionalei este mult scăzut faţă de ce era în 93, când i-am bătut cu 7-0. O să fie ceva gen 2-0, 3-0, mai ales că lipsesc şi câţiva fotbalişti de bază. Mutarea meciului la Ploieşti a fost o decizie inspirată. 

Andrei Militaru: Mai sunt 2500 de bilete disponibile, mai mult ca sigur se va juca cu casa închisă. Este primul joc din istoria naţionalei care se dispută pe "Ilie Oană". 

Amir Kiarash: Aştept să-l văd la lucru pe Florin Andone. E un jucător interesant. 

Mihai Molnar: Îl simpatizez pe acest puşti. La începutul lui noiembrie să zicem, nimeni din România nu ştia nimic aproape despre el. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite