Meciuri de cinci stele în optimile Ligii Europa: Doi români se luptă pentru trofeu. Tot ce trebuie să ştii despre competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Liga Campionilor abia şi-a consumat meciurile tur din optimi, cele din retur fiind programate pentru luna martie, în schimb, 16-imile Ligii Europa s-au încheiat aseară, iar astăzi a avut loc tragerea la sorţi pentru următoarea fază.

România mai are doi jucători implicaţi în Liga Europa. Vorbim despre Vlad Chiricheş, cel care a fost titular, aseară, în echipa lui Napoli, dar şi Alexandru Băluţă, care evoluează la Slavia Praga.

Dacă Napoli e chiar printre favorite la câştigarea trofeului, în schimb, echipa lui Băluţă a avut ghinion la tragerea la sorţi de astăzi, urmând să joace cu Sevilla, grupare care a câştigat Liga Europa în 2006, 2007, 2014, 2015 şi 2016!

Partidele din optimi sunt programate pentru 7 martie (tur) şi 14 martie (retur). Apoi, la 15 martie va avea loc tragerea la sorţi pentru sferturi şi semifinale. Finala Ligii Europa va fi găzduită de Baku la 29 mai. 

Atletico Madrid a câştigat ediţia precedentă a competiţiei, învingând Marseille în ultimul act.

MECIURILE DIN OPTIMILE LIGII EUROPA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite