Mediaşul a rămas fără „gaz“: Cum s-a dezumflat echipa care a făcut furori în primele opt runde din campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Dinamo şi FCSB au fost echipe care au pornit groaznic în campionat, pentru ca apoi să-şi revină, treptat, în schimb, în cazul celor de la Gaz Metan Mediaş, lucrurile s-au petrecut exact invers!

Trupa pregătită de Edward Iordănescu a pornit în forţă, cu cinci victorii şi trei remize în primele opt etape, după care, începând cu 16 septembrie, echipa s-a „dezumflat“. 

Concret, în următoarele cinci runde, medieşenii au înregistat o victorie la limită, scor 2-1, cu nou-promovata Academica Clinceni, şi au pierdut de patru ori! Edward Iordănescu a tot ameninţat cu plecarea, vorbind despre problemele financiare de la club, iar acum presa arabă a scris că tehnicianul de 41 de ani e la un pas de a ajunge la Al-Ittihad Jeddah. Vorbim despre echipa de pe locul 8 în prima ligă saudită. 

De remarcat că, tatăl lui Edi, Anghel Iordănescu, a pregătit şi el Al-Ittihad, între martie 2005 şi iunie 2006, câştigând Liga Campionilor Asiei (2005) şi Liga Campionilor Ţărilor Arabe (2005) cu această formaţie. 

În ultimii ani, la Al-Ittihad au ajuns şi alţi tehnicieni români: Victor Piţurcă în două rânduri şi Ladislau Boloni. Acum, Al-Ittihad e pe mâna unui interimar saudit, în aşteptarea numirii noului principal.

VEZI CUM ARATĂ CLASAMENTUL LIGII I LA FINALUL TURULUI

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite