Meme „fierbe“: „Jocul mă îngrijorează“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steliştii s-au întors, ieri, în România, după primul cantonament din Austria. Levy şi elevii săi vor efectua, mâine, un antrenament la Mogoşoaia, iar sâmbătă vor pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire, la Velden am Worthersee, tot în Austria.

Concluziile primelor două meciuri jucate de Nicoliţă şi compania (1-0 contra campioanei Georgiei, FC Zestafoni, şi 1-1 cu ocupanta locului şapte din a doua ligă germană, Fortuna Düsseldorf) nu sunt însă tocmai fericite. Dacă Levy încearcă să implementeze în Ghencea un stil de joc bazat pe posesie şi pase repetate, aidoma Barcelonei, elevii săi nu prea reuşesc să pună în practică ce le cere antrenorul.

Ba, mai mult, în cel de-al doilea amical, roş-albaştrii au fost dominaţi destul de serios de către nemţii de la Fortuna. Jocul slab i-a pus pe gânduri şi pe oficialii din Ghencea. „Pentru noi, a fost doar un antrenament util, dar sunt totuşi cam îngrijorat de prestaţia echipei. Nu mai avem mult timp până la primul meci oficial şi mai sunt multe de reparat", a admis managerul Mihai Stoica. 17 iulie este data la care Steaua va juca primul meci oficial al sezonului, contra Oţelului Galaţi, în Supercupa României. 

Meciurile din al doilea cantonament

Steaua - Istanbulspor (4 iulie)
Steaua - FC Krasnodar (6 iulie)
Steaua - Hajduk Split (8 iulie)
Steaua - Bursaspor (10 iulie)
Steaua - Ajax Amsterdam  (13 iulie)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite