Mesajul familiei lui Michael Schumacher: „Este un luptător şi nu va ceda”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesajul familiei lui Michael Schumacher: „Este un luptător şi nu va ceda”. FOTO: Reuters.
Mesajul familiei lui Michael Schumacher: „Este un luptător şi nu va ceda”. FOTO: Reuters.

Familia fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a postat, joi, pe site-ul oficial al campionului, un mesaj de mulţumire tuturor persoanelor care şi-au exprimat susţinerea şi solidaritatea faţă de german, după accidentul de schi, informează BBC.

„În urma accidentului suferit de Michael Schumacher, dorim să mulţumim tuturor persoanelor din lume care şi-au exprimat simpatia şi gândurile bune în ceea ce priveşte însănătoşirea lui. Ei ne oferă un suport imens. Cu toţii ştim că el (Schumacher - n.r.) este un luptător şi nu va ceda. Vă mulţumim”, este mesajul familie fostului campion.

Starea de sănatate a lui Michael Schumacher este stabilă, dar critică, au anunţat medicii de la spitalul din Grenoble, acolo unde germanul a suferit două intervenţii chirurgicale pe creier. Doctorii au precizat că starea de sănătate a lui Schumacher a dat uşoare semne de ameliorare, dar încă nu se află în afara pericolului.

După un accident grav de schi, fostul campion de Formula 1 se află în prezent în comă indusă, a anunţat ataşatul său de presă, Sabine Kehm.

Familia germanului a fost alături de el tot timpul, inclusiv cei doi copii ai săi, Mick şi Gina, în vârstă de 14 şi respectiv 16 ani.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, precum şi mai mulţi piloţi de Formula 1 şi-au exprimat susţinerea pentru fostul campion.

„La fel ca milioane de oameni din Germania, cancelarul şi membrii Guvernului german au fost complet bulversaţi când au aflat de accident”, a spus cancelarul german.

Supoterii lui Michael Schumacher, prezenţi deja în faţa spitalului din Grenoble, au decis să organizeze vineri, atunci când germanul împlineşte 45 de ani, o manifestare tăcută de susţinere.

Michael Schumacher este septuplu campion mondial la Formula 1,  având în palmares 91 de Mari Premii câştigate în 307 curse. S-a retras din Formula 1 în anul 2012.


Citeşte şi:

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este stabilă

Starea de sănătatea a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher (44 de ani) este stabilă, a declarat ataşatul de presă al acestuia. Schumacher este internat într-un spital din Grenoble, Franţa, unde a fost supus la două operaţii pe creier, după un grav accident de schi suferit duminică.

Michael Schumacher „se luptă pentru viaţa sa“. La ce riscuri te expui când schiezi în afara pârtiilor amenajate

Michael Schumacher, multiplu campion mondial de Formula 1, a suferit duminică dimineaţa un grav accident la schi, într-o staţiune din Franţa. Acesta a căutat senzaţii puternice, lucru deloc surprinzător la fostul mare pilot german, pe o pârtie neamenajată. 

Schumacher, aviatorul şi cum să mori ca o vrăbiuţă

Duminică, pe la prânz, se înroşesc şi îngălbenesc televizoarele. Breaking News: Michael Schumacher în stare gravă la spital după un accident la schi, în Franţa. În timp ce înghiţeam veştile despre traumatismul cranian al fostului pilot de Formula 1 - multiplu campion mondial, recordman, spectaculosul „Schumi“ – mi-am amintit de o întâlnire şi nişte vorbe potrivite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite