Mesajul patronului lui Liverpool după retragerea din Superligă: „Îmi cer scuze suporterilor, lui Jurgen Klopp şi jucătorilor pentru problemele cauzate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John W. Henry a cumpărat Liverpool în 2010 FOTO: liverpoolfc.com
John W. Henry a cumpărat Liverpool în 2010 FOTO: liverpoolfc.com

John W. Henry, patronul lui Liverpool, a ţinut să transmită un mesaj special în dimineaţa zilei de miercuri 21 aprilie. Mesajul său vine la câteva ore după ce Liverpool a anunţat oficial că se retrage din Superliga europeană de fotbal, competiţia exclusivistă ce ar fi fost menită doar să îmbogăţească marile cluburi de fotbal.

Intenţia celor 12 grupări fondatoare de a se „rupe“ de restul continentului, pentru a înfiinţa un turneu cu 20 de participante, a produs un val fără precedent de proteste la nivel internaţional, de la FIFA şi UEFA până la Comisia Europeană şi sute de mii de suporteri.

Drept urmare, majoritatea celor 12 echipe au anunţat deja că se retrag din Superligă.

John W. Henry, patronul lui Liverpool, echipă pe care a cumpărat-o în 2010, a ţinut să transmită un mesaj special prin care şi-a cerut scuze faţă de suporteri, antrenori şi jucători pentru intenţia de a se alătura Superligii europene.

„Vreau să îmi cer scuze faţă de toţi fanii şi suporterii lui Liverpool pentru problemele pe care le-am cauzat în ultimele 48 de ore. Este de la sine înţeles, însă trebuie spus că acest proiect nu ar fi funcţionat fără sprijinul fanilor. V-am auzit şi v-am înţeles. Vreau să îmi cer scuze faţă de Jurgen, faţă de jucători şi toţi cei care muncesc atât de mult la club. Ei nu au vreo răspundere pentru aceste probleme. Nu este corect că au fost afectaţi. Îmi cer scuze, eu sunt singurul responsabil pentru toată atmosfera negativă adusă în ultimele zile. Este ceva ce nu voi uita. Şi asta arată puterea pe care fanii o au astăzi şi puterea pe care pe bună dreptate vor continua să o aibă. Fanii sunt cruciali”, a declarat John W. Henry pe site-ul clubului Liverpool.

Vă mai recomandăm şi:

Superliga s-a tăiat: Chelsea, City, Barcelona şi Atletico se retrag! Scene incredibile la Londra VIDEO

„Cutremur“ în Anglia: Chelsea iese din Superligă, după revolta fanilor. BBC a explicat tot

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite