Messi, atac dur la adresa conducerii Barcelonei: Postarea sa a devenit virală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Căpitanul Barcelonei a publicat, pe contul personal de Instagram, o scrisoare deschisă în care critică modul în care catalanii s-au despărţit de Luis Suarez, fotbalist cedat la Atletico Madrid.

Messi consideră inadecvat modul în care uruguayanul a fost îndepărtat de la echipă şi menţionează ironic că a ajuns în punctul în care nu mai poate fi surprins de nicio decizie a şefilor grupării. 

”Începusem să mă obişnuiesc cu ideea, dar astăzi, când am intrat în vestiar, am realizat asta cu adevărat. Va fi foarte greu să nu mai petrec timp alături de tine, atât pe teren, cât şi în afara lui. O sa ne lipseşti foarte mult. Am petrecut mulţi ani împreună, avem mulţi prieteni comuni, am mancat de multe ori împreună, am fost împreună la multe evenimente... Sunt multe lucruri pe care nu am cum să le uit. Va fi foarte ciudat să te văd îmbrăcând echipamentul altei echipe şi, mult mai ciudat, să îţi fiu adversar. Meritai o despărţire demnă, pentru faptul că eşti unul dintre ce mai importanţi fotbalişti din istoria acestui club, cu multe realizări individuale şi împreună cu echipa. Nu meritai să fii îndepărtat în felul în care au făcut-o. Dar adevărul este că am ajuns în punctul în care nu mă mai surprinde nimic. Îţi doresc mult succes în noua provocare. Te iubesc foarte mult. Sper să ne revedem curând, prietene" a transmis Lionel Messi, pe contul personal de Instagram, citat de As. 

Săptămâna aceasta, Luis Suarez, al treilea marcator din istoria FC Barcelona, s-a despărţit oficial de gruparea pentru care a înscris 198 de goluri în 283 de meciuri.

La începutul lunii septembrie, Messi a încercat să rupă unilateral înţelegerea cu FC Barcelona, motiv pentru care a lipsit de la antrenamentele pentru noul sezon mai mult de o săptămână. Cum jucătorul mai avea un an de contract iar clauza de reziliere era de 700 de miliane de euro, argentianianul a fost constrâns să rămână încă un an la gruparea catalană.

Lionel Messi şi Lui Suarez au fost coechipieri la Barcelona în ultimele şase sezoane, perioadă în care au câştigat 13 trofee cu echipa: patru titluri de campion al Spaniei, Cupa Spaniei de patru ori, Supercupa Spaniei de două ori şi câte o dată Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a cluburilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite