Messi, declaraţii care indică unde e viitorul său: Interviul a fost preluat de presa mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din luna ianuarie, argentinianul de 33 de ani va intra în ultimele 6 luni de contract, ceea ce înseamnă că poate semna cu orice formaţie, fără ca Barcelona să primească vreo sumă.

Lionel Messi a avertizat, în mod repetat, că Barcelona a decăzut din cauza unei strategii greşite pe care a adoptat-o, în ultimii ani. Iar când vorbele sale au fost ignorate, sud-americanul chiar a fost la un pas să plece la Manchester City, în vară.

Mutarea a fost împiedicată însă de Barcelona, care s-a folosit de faptul că Messi mai avea un an de contract. La vremea respectivă, s-a speculat că Leo a renunţat la ideea plecării, tocmai pentru a evita un conflict, urmând să facă pasul spre Premier League din 2021, când nu va mai fi legat contractual de formaţia catalană.

Doar că acum, ultimele declaraţii făcute de Messi pentru televiziunea Rac 1 sunt dătătoare de speranţă pentru fanii Barcelonei. Digi Sport a preluat o parte din interviul lui Messi, care a ajuns în toată presa internaţională, şi din ce spune starul argentinian reiese că el pare tentat să joace la Barcelona şi din sezonul viitor.

Ce a spus Lionel Messi?

*Adevărul e că acum mă simt bine. Da, am trecut printr-o perioadă foarte grea în vară, cu tot ceea ce s-a întâmplat atunci, modul în care s-a terminat sezonul şi cererea mea de a pleca.

*Acum sunt bine, îmi doresc să lupt pentru toate obiectivele şi sunt încântat de ceea ce urmează.

*Ştiu că Barcelona traversează printr-o perioadă dificilă, la nivel de club şi echipă, dar sunt nerăbdător pentru ceea ce va urma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite