Messi, discurs devastator după pierderea titlului: L-a „demis“ din vorbe pe antrenor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi nu s-a ferit de vorbe mari după eşecul cu Osasuna
Lionel Messi nu s-a ferit de vorbe mari după eşecul cu Osasuna

Barcelona a ratat câştigarea campionatului de o manieră dezolantă, chiar dacă a fost o beneficiară a pendemiei. După cele trei luni de pauză, l-a recuperat pe Luis Suarez, accidentat, dar degeaba!

Barcelona a avut o joia neagră! A pierdut, acasă, cu Osasuna (1-2) şi a asistat la triumful Realului, care şi-a adjudecat locul 1, matematic, după ce a învins Villarreal pe (2-1) pe „Santiago Bernabeu“.

A fost un deznodământ firesc, având în vedere că, în cele zece etape de după reluarea campionatului, Real a bătut tot, în timp ce Barcelona a înregistrat şase victorii, trei remize şi o înfrângere. La această diferenţă între cele două formaţii a contribuit, cu siguranţă, aportul antrenorului.

Dacă Zinedine Zidane e un „zeu“ la Real, ajuns tocmai la un bilanţ ireal despre care „Adevărul“ a scris aici, în schimb, Quique Setien s-a dovedit a fi o alegere proastă la Barca! Fără autoritate în faţa echipei şi depăşit de situaţie, tehnicianul de 61 de ani, adus în ianuarie, îşi poate face bagajele deja, după ce a şi fost atacat, indirect, de Lionel Messi.

Potrivit celor de la „As“, după înfrângerea catalanilor de joi seară, cu Osasuna, liderul Barcelonei a avut un discurs devastator după care a făcut şi o previziune sumbră: echipa va eşua şi în Liga Campionilor, unde urmează să joace la 8 august returul cu Napoli din optimi pe „Camp Nou“. În tur, spaniolii au plecat din Italia cu o remiză, 1-1.

Ce a spus Lionel Messi?

*Eu v-am mai spus că, dacă vom continua aşa, nu va fi suficient pentru Liga Campionilor, cum n-a fost de ajuns nici pentru La Liga. 

*Trebuie să schimbăm multe lucruri dacă vrem să realizăm ceva, trebuie să ne facem autocritica, să începem cu noi. Am pierdut titlul din cauza greşelilor noastre, nu pentru că Real Madrid a avut atât de multe reuşite, aşa cum spun mulţi. Ei şi-au făcut treaba, au câştigat toate meciurile după reluarea competiţiei, dar noi i-am ajutat să ia titlul. Am pierdut puncte pe care nu trebuia să le pierdem. Noi suntem Barcelona şi trebuie să câştigăm totul!

*Adevărul e că n-am vrut să terminăm în modul ăsta, dar jocul de azi a fost rezumatul perfect al întregului sezon. Echipa a fost slabă, fără vlagă. 

*Nu e normal ca adversarii să ne întreacă la dorinţă şi intensitate. Am pierdut puncte pe care n-ar fi trebuit să le ratăm. Ăsta e rezumatul întregului an. Vom pierde şi meciul cu Napoli dacă ne prezentăm la fel!

La Liga, etapa a 37-a, Top 5

1. Real Madrid 86 de puncte

2. Barcelona 79p

3. Atl. Madrid 69p

4. Sevilla 67p

5. Villarreal 57p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite