Messi va juca diseară cu nişte ghete care cântăresc numai 165 de grame. adidas a lansat şi mingea oficială a finalei UCL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi
Messi

Liga Campionilor revine diseară cu două partide, Manchester City - Barcelona şi Leverkrusen - PSG, ambele de la ora 21.45.

Cu acest prilej Leo Messi va încălţa pentru prima dată noile ghete, produse de firma de echipament cu care se află sub contract. adizeroTM f50 Messi vin într-o combinaţie de culori ce cuprinde verde, albastru, roz, portocaliu şi alb, împreună cu cele trei dungi legendare adidas. Ghetele combină tehnologiile revoluţionare cu ingineria de precizie specifică câştigătorului Balonului de Aur. Cântărind doar 165g, adizero™ f50 Messi este unul dintre cei mai uşori pantofi de pe piaţă.

Noile ghete adizeroTMf50 Messi
Messi, împreună cu fiecare jucător ce evoluează în optimile UEFA Champions League, va juca pentru prima dată cu adidas Finale Lisbon, mingea oficială a etapelor eliminatorii ale celei mai prestigioase competiţii dintre cluburile de fotbal din lume.

Design-ul mingii din acest an reprezintă o celebrare a Portugaliei ca ţară maritimă. Diferitele nuanţe de albastru reflectă faptul că atât cerul, cât şi marea au avut un rol important în istoria nautică a Lisabonei. Portocaliul este inspirat de culoarea specifică acoperişului caselor din capitală, vizibile din vârful numeroaselor dealuri ale Lisabonei.

minge

Mingea oficială adidas Finale Lisbon alaturi detrofeul UEFA Champions League
Textura stratului exterior ce acoperă mingea oferă un control optim în momentul impactului. Design-ul panelurilor în formă de stea, fixate termic, are la bază logo-ul UEFA Champions League şi oferă o suprafaţă regulată pentru o performanţă sporită.

Vorbind despre noua minge oficială adidas Finale Lisbon şi despre ghetele sale adizeroTM f50 Messi, Leo Messi declară: "Este minunat să pot juca în optimile UEFA Champions League şi sper că vom ajunge până în finala de la Lisabona din acest sezon. Mingea este foarte frumoasă! Aş zice chiar că mingea UEFA Champions League este preferata jucătorilor, reprezentând un standard, iar adidas continuă să-i aducă îmbunătăţiri în fiecare an. Sunt încântat să le prezint fanilor mei noile ghete adizero f50 Messi, cu care voi juca pentru prima dată în UEFA Champions League marţi seară."

Jochen Raff, adidas Football Senior Product Manager declară: "De-alungul anilor, inovaţia adusă fiecărei mingi reflectă evoluţia fotbalului şi a modului de joc. Uneori nu este o chestiune de schimbări revoluţionare, ci de a aduce îmbunătăţiri subtile, dar decisive care sporesc calitatea mingii şi oferă o experienţă mai bună de joc, atât jucătorilor profesionişti, cât şi amatorilor."

Mingea adidas Finale Lisbon va fi folosită pe teren în meciurile din cadrul UEFA Champions League, începând cu 18 februarie, inclusiv în finală. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite