Messi ia bani cu lopata: „Le Parisien“ a publicat cifrele contractului cu PSG

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrodolarii au readus zâmbetul pe buzele lui Lionel Messi
Petrodolarii au readus zâmbetul pe buzele lui Lionel Messi

Iniţial, presa spaniolă a scris că Leo va primi, între 25 de milioane de euro şi 35 de milioane, la Paris Saint-Germain, în fiecare sezon. Francezii au însă alte informaţii.

Lionel Messi tocmai a devenit cel mai bine plătit fotbalist din prima ligă franceză! Şi i-a devansat pe doi dintre coechipierii săi, în topul salariilor din Ligue 1. Informaţia a fost publicată de „Le Parisien“ şi preluată de Eurosport.

Potrivit publicaţia franceză, starul argentinian de 34 de ani va avea un salariu stagional de 41 de milioane de euro, la PSG. Ceea ce înseamnă că, dacă îşi va duce contractul până la capăt, până în 2023, Leo va primi, în total, peste 120 de milioane de euro! În această sumă, intră salariul său pe două sezoane, plus bonusul pe care l-a încasat deja, la semnătură, de 40 de milioane de euro. Iar dacă se va activa opţiunea de prelungire a acordului până în 2024, atunci Messi va primi 163 de milioane de euro pentru şederea sa, la Paris!

„Le Parisien“ a explicat că, pe lângă sumele încasate strict de pe urma salariului, Messi are şi diferite bonusuri stipulate în contractul său cu PSG. Pentru câştigarea Ligii Campionilor sau obţinerea Balonului de Aur cu numărul 7! Sursa citată a şi publicat cum arată, în acest moment, topul salariilor, în campionatul Franţei:

1. Messi (PSG) - 41 de milioane de euro pe sezon

2. Neymar (PSG) - 36,8 milioane de euro pe sezon

3. Mbappe (PSG) - 25 de milioane de euro pe sezon

555 de milioane de euro a încasat Lionel Messi de la Barcelona, în ultimii patru ani, salariul său din ultima stagiune fiind de 71 de milioane de euro.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite