Messi, pus la zid de Mircea Lucescu: Cum a descris jocul argentinianului la 34 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Paris Saint-Germain a crezut că a dat lovitura, luându-l pe Leo, pe final de carieră, de la Barcelona. Deocamdată însă, cifrele sud-americanului sunt de-a dreptul modeste. Iar „Il Luce“ are explicaţia.

Lionel Messi a părăsit Barcelona, club la care a ajuns pe când avea doar 13 ani. Iar impactul mediatic al trecerii la PSG a fost atât de mare, încât, timp de câteva zile, a trecut în plan secund inclusiv pandemia de coronavirus!

După ce zgomotul mediatic al transferului s-a redus însă, PSG s-a ales cu un fotbalist de 34 de ani, plătit cu aproape 30 de milioane de euro pe sezon, care, deocamdată, n-a arătat nimic deosebit. Într-adevăr, Messi a înscris un gol superb în Liga Campionilor, însă, per ansamblu, cifrele sale sunt modeste: 370 de minute adunate în cinci partide şi o singură reuşită, cea din meciul cu Manchester City.

Mircea Lucescu (76 de ani), care a văzut totul în fotbalul mare, a explicat pentru Telekom Sport de ce adaptarea lui Messi la PSG se face greu, iar argentinianul e departe de statutul pe care îl avea la Barcelona.

Ce a spus Mircea Lucescu?

*Nu ştiu ce socoteli şi-a făcut el, dar nu-i simplu la 34 de ani să te duci la o altă grupare, să te impui acolo. La Barcelona, toată lumea juca pentru el, iar Messi se plimba pe teren, pentru că nu alerga mai mult de opt kilometri pe meci. Când avea mingea însă era, într-adevăr, decisiv. Dar i se permitea să facă lucrul ăsta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite