Messi ar putea rămâne totuşi la Barcelona! În 24 de ore, tatăl jucătorului şi-a schimbat radical discursul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Despărţirea lui Lionel Messi de clubul la care a activat întraga sa carieră, Barcelona, nu mai este la fel de sigură cum era în urma cu o doar o zi.

Conform AFP, Jorge Messi, tatăl şi agentul lui Lionel Messi, a răspuns "da" la întrebarea unei televiziuni spaniole despre eventualitatea ca fiul lui să continue la Barcelona până în 2021, când îi expiră contractul, şi apoi să plece liber.

Declaraţiia laconică a tatălui lui Messi a fost surprinsă la venirea acestuia pentru o nouă zi de negocieri cu avocaţii familiei.

Jorge Messi a aterizat miercuri dimineaţă la Barcelona, venind din oraşul argentinian Rosario, într-un moment când fiul său este în conflict cu gruparea catalană de unde vrea să plece. La sosirea în Barcelona, abordat de un reporter spaniol, Jorge Messi a afirmat că e „foarte dificil“ ca fiul său să mai joace pentru gruparea catalană.

Fotbalistul a anunţat clubul, săptămâna trecută, prin fax, că vrea să plece liber de contract şi nu s-a prezentat, duminică, la testele pentru depistarea coronavirusului şi nici la primele antrenamente ale echipei

Barcelona susţine că notificarea privind plecarea fără sumă de transfer trebuia făcută în luna iunie. Conform oficililor catalani, până la finalul sezonului 2021, Messi este sub contract cu clubul, având o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite