Mihai Leu, în ring cu cancerul

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer de colon  FOTO Mediafax
Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer de colon  FOTO Mediafax

A fost multiplu campion naţional la box, campion mondial la juniori, apoi a trecut la profesionism, a cucerit titluri intercontinentale şi a devenit primul român campion al lumii. După ce a pus mănuşile în cui, s-a urcat la volan şi a ajuns campion naţional la raliuri. La sfârşitul anului trecut, Mihai Leu a primit o veste cutremurătoare – a fost diagnosticat cu cancer de colon.

Într-un interviu exclusiv, marele campion vorbeşte deschis despre cum a aflat de ce suferă şi oferă în premieră detalii despre modul în care a decurs operaţia, precum şi despre tratamentul pe care-l urmează.

Mihai, cum ai aflat că ai cancer?

Simţeam ceva, ca un fel de înţepături la stomac. Nu m-am dus la doctor, n-am fost, să zic aşa, bolnav, am dus o viaţă sănătoasă, de sportiv. Până la urmă, văzând că tot nu scap de problema asta, am fost la doctor, în Hunedoara. Fireşte, nu ne-am imaginat că poate să fie aşa ceva. După ce mi-a zis...

Cum ţi s-a pus acest diagnostic?

Am făcut o colonoscopie, iar medicul – Adrian Circo se numeşte, un doctor tânăr  –  şi-a dat imediat seama despre ce e vorba.

Şi cum ţi-a spus? Pe şleau?

Iniţial, mi-a spus că trebuie neapărat să fac o colonoscopie. După ce am făcut-o, m-am întors la el şi mi-a spus de boală.

În ce stadiu era?

N-am fost prea devreme la doctor, era destul de...

...stadiul 2? 3? 4?

(încuviinţează tacit)

Stadiul 4?!

 ... era destul de mare. Îţi dai seama că am fost un pic şocat...

Interviul intregral, pe horiaghibutiu.ro.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite