Mihai Rotaru a explicat de ce a fost dat afară Marinos Ouzounidis! Ce aşteptări are de la noul antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ouzounidis

Ultimele 48 de ore au fost foarte intense pentru Universitatea Craiova, gruparea olteană trecând prin evenimente cât pentru un sezon întreg.

Mai întâi, clubul din Bănie. a pierdut ruşinos, joi, prima manşă a turului secund din Conference League, 0-1 cu FK Laci. A doua zi, oltenii au oficializat una dintre cele mai importante tranzacţii ale ultimilor ani, vânzarea pentru 6 milioane de euro a lui Cicâldău la Galatasaray, după care, la foarte scurt timp, a venit şi anunţul demiterii antrenorului Marionos Ouzounidis. 

Sâmbătă dimineaţa, patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a explicat motivele pentru care grecul a fost îndepărtat de la echipă. ”Am renunţat la Ouzounidis nu după trei meciuri, ci după 35 de meciuri. Nu puteam stabili când să-l dăm afară. Noi îl respectăm foarte mult pe Marinos, e un antrenor profesionist, care impune respect, doar că aşteptările Universităţii Craiova, modul în care definim fotbalul aici, au fost diferite. Asta nu înseamnă că a greşit cineva, doar că noi avem o altă filosofie despre ce înseamnă jocul de fotbal”, a declarat Rotaru, la Digisport.

Şeful grupării a vorbit şi despre calităţile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul antrenor. ”Vrem un antrenor care să se muleze pe ce dorim la Craiova, vrem fotbal şampanie. La Craiova, 35% e rezultatul, mai important este spectacolul. Nu vreau să luăm o decizie de pe o zi pe alta, probabil într-o săptămână vom negocia sau vom şti noul antrenor. Nu are nicio importanţă naţionalitatea”, a mai spus Rotaru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite