Miliardarul Ion Ţiriac se plânge de cheltuielile turneului de la Madrid: „Costuri peste costuri!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiriac

Patronul turneului de la Madrid, afaceristul Ion Ţiriac, susţine că, din cauza coronavirusului, întrecerea din acest an a generat cheltuieli mult mai mari decât de obicei.

Ţiriac a explicat, într-un interviu pentru gsp.ro, motivele pentru care în acest an a trebuit să bage mâna mai adânc în buzunar. Conform miliardarului, chiar dacă accesul fanilor în arene este limitat la 50% din capacitatea acestora, el a fost nevoit să mărească numărul angajaţilor cu 1500-2000. 

"Spre norocul nostru, Madridului îi merge mult mai bine decât Europei în general. De la ultimul oraş în Europa, a ajuns cel mai acătării din punct de vedere al numărului infectaţilor. Vor fi măsuri extraordinare, vor fi costuri peste costuri. Mă costă mult mai mult acum anul acesta, cu 50% din capacitate.

Socoteala e că trebuie să angajez undeva între 1500 şi 2000 de oameni mai mult pentru acest turneu. Un turneu are foarte multe costuri. Nici partenerii nu prea mai plătesc tot, nu vor să plătească, pentru că nu mai sunt la fel de mulţi spectatori. Dar serviciile trebuie date.", a declarat Ion Ţiriac, pentru sursa citată. 

Din cauza contextului epidemiologic, Madrid Mutua Open a fost anulat în 2020, Iar anul acesta, când competiţia a revenit în calendarele ATP şi WTA, premiile nici nu se compară cu ediţiile anterioare. 

*2019: 6.536.160 de euro la băieţi şi 5.817.770 de euro la fete

*2021: 3.226.325 de euro la băieţi şi 2.549.105 la fete.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite