Ministrul Gabriela Szabo a dat startul la Crosul Tineretului în Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Szabo şi Piedone, primarul sectorului 4, au fost alături de tineri în Parcul Tineretului FOTO sportrevolution.ro
Gabi Szabo şi Piedone, primarul sectorului 4, au fost alături de tineri în Parcul Tineretului FOTO sportrevolution.ro

Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului şi Sportului a dat startul la Crosul Tineretului, eveniment care a avut loc în parcul cu acelaşi nume din Bucureşti şi a fost organizat cu ocazia Zilelor Tineretului.

Crosul Tineretului, acţiune organizată de Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, a avut ca scop educarea elevilor şi tinerilor în sensul unei activităţi constante de educaţie fizică sportivă. De menţionat este că în mai multe oraşe din România mii de tineri au avut posibilitatea de a participa şi la alte crosuri.

„Crosul Tineretului” a reunit peste 500 de alergători de toate vârstele, pentru o competiţie desfăşurată pe un traseu de aproximativ 2,5 Km. La eveniment a participat şi primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dar şi directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Ştefan Cristian Sandulache.

"Acest cros se desfăşoară azi în întreaga Românie. La aceeaşi oră s-a dat startul în mai multe oraşe din ţara noastră. Este un mesaj foarte clar pe care noi, Ministerul Tineretului şi Sportului, împreună cu Direcţiile Judeţene pentru Sport şi Tineret, dorim să-l transmitem copiilor, ca prin sport pot să crească frumos. În plus, aşa cum îmi place mie să spun, prin sport avem o naţiune mai frumoasă şi mai sănătoasă. Avem nevoie de un număr cât mai mare de tineri să fie alături de noi şi să se bucure de evenimentele pe care le organizăm ". a declarat ministrul Gabriela Szabo, potrivit unui comunicat de presă remis de MTS.

Crosul Tineretului este un eveniment ce face parte din proiectul Zilele Tineretului, desfăşurat între 2–9 Mai 2014 şi îşi propune să promoveze educaţia sportivă în rândul tinerei generaţii, mai informează sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite