Ministrul Sportului, despre succesul lui Popovici: „O ţară întreagă trebuie să-l primească la aeroport“. De ce nu a mers Novak la Budapesta pentru a-l vedea live

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto AFP
Foto AFP

Ministrul Sportului, Eduard Novak, este de părere că „o ţară întreagă“ trebuie să îl primească la aeroport pe David Popovici, care a reuşit să câştige două medalii de aur la la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta.

GALERIE FOTO

Novak a comentat în timp real cursa 100 de metri de la Budapesta, pe contul personal de Facebook, fiind vizibil emoţionat în faţa performanţa sportivului în vârstă de 17 ani, transmite Agerpres.

„Bravo, David. Cum se spune, extraordinar. Vă daţi seama cu cine ne luptăm noi şi în ce condiţii. A câştigat două medalii de aur, o ţară întreagă trebuie să-l primească la aeroport. Eu voi fi acolo. Veniţi şi voi alături de noi, campionul nostru a câştigat", a spus ministrul.

Oficialul guvernamental şi-a exprimat regretul că nu a putut urmări din tribune cursa lui David Popovici: "Din păcate zborul de la ora 17:00 al celor de la Tarom a fost anulat, aşa că nu am reuşit să ajung la Budapesta. Am încercat să văd live competiţia, dar asta este, trebuie să ne adaptăm situaţiei. Urmăresc însă live să văd ce va reuşi campionul nostru în seara asta".

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, miercuri, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, cu timpul de 47,58 secunde.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite