Miracolul nu s-a produs: Craiova este eliminată de Leipzig din Liga Europa şi rămâne cu regretul unei ratări uriaşe în startul partidei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scăpat singur cu portarul, Baicu nu l-a putut învinge pe acesta FOTO Mediafax
Scăpat singur cu portarul, Baicu nu l-a putut învinge pe acesta FOTO Mediafax

CS Universitatea Craiova a scos un rezultat de egalitate în meciul cu RB Leipzig de pe teren propriu, scor 1-1, în condiţiile în care cedase în Germania cu 3-1.

Craiova a fost eliminată de Leipzig în turul trei preliminar al Ligii Europa. După 3-1 în tur pentru echipa germană, meciul din Bănie s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. 

Bruma de speranţă a oltenilor s-a risipit în minutul 8, când Baicu a scăpat singur cu portarul, dar şutul acestuia a fost blocat de goalkeeper.

Apoi, germanii au marcat prin Sabitzer, în minutul 39, după o bâlbă în apărarea oltenilor şi zarurile erau aruncate. Craiova a egalat în minutul 85 prin Baicu. 

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Briceag - Martici (Tiago '73), Mateiu, Fedele (Markovici '80), Bancu - Mitriţă (Burlacu '51), Cicâldău, Raoul Baicu. Antrenor: Devis Mangia

RB Leipzig: Mvogo - Mukiele, Konate, Orban, Saracchi - Sabitzer (Bruma '64), Demme (Ilsanker '71), Kampl, Forsberg - Cunha (Augustin '46), Y. Poulsen. Antrenor: Ralf Ragnick

Cartonaşe galbene: Mitriţă '24, Baicu '31, Bancu '70 / Sabitzer '19, Demme '24, Saracchi '74, Kampl '84

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Cehia, formată din Miroslav Zelinka, central, Ondrej Pelikan şi Jan Patak, asistenţi şi Emanuel Marek, rezervă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite