Mircea Lucescu, ameninţari macabre din partea ultraşilor lui Dinamo Kiev

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Dinamo Kiev a anunţat, astăzi, numirea antrenorului Mircea Lucescu la conducerea tehnică a echipei, dar mutarea nu este văzută cu ochi buni de toată lumea.

Cele 22 de trofee câştigate de Mircea Lucescu pe banca lui Şahtior Doneţk, marea rivală a lui Dinamo Kiev, nu se uită cu una cu două de suporterii noii echipe a tehnicianului român. 

Conform gsp.ro,  pe unul dintre cele mai populare grupuri online ale suporterilor lui Dinamo Kiev, au apărut mesaje de ameninţare la adresa românului. În unul dintre ele apare chipul lui Lucescu, aflat în faţa unui ştreang făcut dintr-un fular al echipei, iar textul care însoţeşte imagine este ironic „Capus sus, Mister!”

Noul angajament al tehnicianului în vârstă 74 de ani nu este agreat nici de voci mai autorizate. Fost fotbalist al clubului, Oleksandr Aliyev consideră absurdă decizia şefilor grupării din Kiev: "Conducerea râde de fanii lui Dynamo şi îi scuipă în faţă. Mircea Lucescu a lucrat 12 ani la Şahtior şi mereu a avut lupte cu echipa noastră. Iar aceste lupte au decurs oribil. Nu ştiu cum oficialii clubului ar mai putea să-i privească pe suporteri în faţă şi să discute cu ei. E un şoc. Eu n-am nicio problemă cu Mircea Lucescu, sper să obţină rezultate bune aici. Dar conducerea a uitat ce comentarii făcea el la adresa lui Dynamo, pe vremea când o antrena pe Şahtior", a spus Oleksandr Aliyev pentru Sport, citat de digisport

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite