Mircea Lucescu, demis în mod oficial: Românul a oferit prima reacţie după ce i s-a reziliat contractul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Numit în august 2017 în funcţia de selecţioner al Turciei, „Il Luce“ a ratat Mondialul din 2018, iar apoi a retrogradat Turcia din „B“ în „C“ în Liga Naţiunilor.

Mircea Lucescu (73 de ani) e liber de contract, după ce federaţia turcă a confirmat că echipa naţională va fi condus de alt selecţioner în preliminariile pentru Euro 2020. Cel mai probabil, acesta va fi Senol Gunes, actualmente la Beşiktaş.

„Comitetul executiv al Federaţiei Turce de fotbal a ajuns la un acord cu selecţionerul Mircea Lucescu pentru a încheia contractul, în urma întrevederii ce a avut loc, astăzi, cu antrenorul român. Federaţia îi e etern recunoscătoare lui Mircea Lucescu pentru contribuţia adusă fotbalului turc şi interesul său pentru jucătorii tineri, care reprezintă viitorul naţionalei. Îi dorim toate cele bune în carieră“, se arată în comunicatul federaţiei, potrivit Telekom Sport.

Ce a spus Mircea Lucescu?

*Cred că ne-am îndeplinit misiunea de a reînnoi şi întineri naţionala Turciei. În situaţia actuală şi în vederea campaniei de calificare la Euro 2020, am căzut de acord să ne despărţim, pentru un viitor mai lin atât pentru federaţie, cât şi pentru noul antrenor. 

*Vreau să mulţumesc atât preşedintelui Federaţiei, cât şi membrilor Comitetului executiv, pentru susţinere şi încrederea în mine şi în metodele mele, dar şi echipei mele, care m-a ajutat în această etapă. Turcia va avea mereu un loc special în inima mea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite