Sport

articolul anterior articolul urmator

Mircea Lucescu distruge Superliga europeană şi propune o pedeapsă dură pentru fondatorii ei

3
19 Apr 2021 13:46:51
Autor: Amir Kiarash

Tehnicianul de 75 de ani a avut mereu un dinte împotriva granzilor, considerând că beneficiază de protecţia arbitrilor. Acum, când a aflat de intenţia lor de a se „rupe“ de restul continentului, discursul său a fost unul virulent.

Superliga europeană s-a lansat, ca proiect, de câteva ore, după cum „Adevărul“ a scris aici, însă n-are nici măcar un susţinător, în afara oamenilor care sunt implicaţi în această competiţie aflată, deocamdată, doar pe hârtie.
 
Curg criticile la adresa celor care au iniţiat proiectul, iar Mircea Lucescu, antrenor la Dinamo Kiev, s-a alăturat celor care solicită pedepse exemplare pentru cele 12 grupări fondatoare, dacă ele nu vor renunţa la Superliga europeană. În dialog cu gsp.ro, „Il Luce“ a propus ca aceste formaţii să piardă inclusiv dreptul de a face transferuri!
 
Ce a spus Mircea Lucescu?
 
*Aceste cluburi vor distruge fotbalul. Ceea ce fac e de un egoism feroce. Vor să aibă tot, nu se gândesc decât la bani. O prostie imensă!
 
*Odată cu apariţia unei Superligi europene va dispărea bucuria competiţiei. Asta era frumos, că puteau participa echipele din toate părţile Europei şi, când o formaţie juca, întreaga ei ţară era conectată la acel meci.
 
*UEFA vrea să ajute fotbalul de peste tot, împărţind veniturile tuturor. Oricum, le-a oferit marilor cluburi atâtea avantaje. Să nu le mai permită să facă transferuri din ţările care nu intră în această Superligă. Să vedem atunci ce fac!
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Dr. No
19.04.2021, 14:23:36

Se gandesc numai la bani, o prostie imensa. Oare ? Nu, nu e prostie, e ceva ce pune lumea asta in miscare.

-5 (7 voturi)
grongobar
19.04.2021, 15:04:31

Dl Lucescu, nu e cumva ca unul care merge cu jeep-ul pe linia de tramvai? Sau pe aia nu-i pedepsim n'asa?

-4 (6 voturi)
Uccello Aciduzzu
19.04.2021, 22:01:12

Ai auzit de "sport"? Adica acolo unde unul din Botswana cade excelează poate prin talent si munca sa ajunga cat mai sus? Ai inteles ce înseamnă "spiritul" Jocurilor Olimpice? Sportul e bazat pe performanță, nu pe bani! Daca Avantul Chiajna reușește sa elimine pe Inter Milano ( pentru ca aia sunt prea infatuati) cu jucători platiti cu 2.000 euro pe luna in comparație cu aia platiti cu 2.000.000 euro pe luna demonstrează ceva ce nu ai sa intelegi niciodata. Ca ambitia de a fi mai bun si de ati depasi limitele e cea care înseamnă spiritul sportiv, nu "labareala" intre membrii fondatori care nu au niciodata nimic de pierdut. Auzi " membrii fondatori "! Parca sunt arhangheli si restul e pulimea !

+3 (3 voturi)
Modifică Setările