Mircea Lucescu, victorie la scor în Ucraina. Înfrângere pentru Răzvan în faţa echipei lui Raţ, PAOK Salonic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu are şanse minime de a câştiga un nou titlu în Ucraina
Mircea Lucescu are şanse minime de a câştiga un nou titlu în Ucraina

Şahtior Doneţk, echipa lui Mircea Lucescu, s-a impus lejer în deplasarea de laIlliciveţ, scor 6-2, în etapa a 18-a din Ucraina. Răzvan Lucescu n-a avut însă parte de acelaşi noroc, formaţia sa, Skoda Xanthi, pierzând la limită pe terenul lui PAOK Salonic, scor 1-2.

Skoda Xanthi, gruparea antrenată de românul Răzvan Lucescu, a suferit astăzi o nouă înfrângere în campionat, 1-2 pe terenul lui PAOK Salonic, echipa fostului său elev şi coechipier, Răzvan Raţ, care a fost titular la gazde. De asemenea, fostul stelist  Pantelis Kapetanos a fost titular în echipa lui Lucescu Jr. Dimitrios Papadopoulos a marcat ambele goluri ale lui PAOK, în minutele 21 şi 54, în timp ce Xanthi a marcat prin Cleyton, în minutul 73. Xanthi e pe locul 6, cu 46 de puncte, în timp ce PAOK e pe 3, având 57 de puncte în clasament.

Razvan Rat FOTO Facebook

Decanul de vârstă al antrenorilor români din străinătate, Mircea Lucescu, a reuşit să câştige la scor, Şahtior Doneţk impunându-se cu 6-2 pe terenul lui Illiciveţ. Cu 41 de puncte în clasament, echipa sa rămâne însă pe locul secund în clasament, la 7 puncte în spatele liderului Dinamo Kiev, formaţie ce rămâne neînvinsă după 18 etape scurse din acest sezon.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Burleanu, dezvăluiri spectaculoase la un an de mandat: „Mircea Lucescu poate veni la naţională“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite