Rednic, criticat în presa belgiană: a fost numit „Mortul care umblă“, spectatorii l-au huiduit, fotbaliştii nu-l agrează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic, tehnicianul echipei Gent, a fost criticat de presa belgiană, după ce echipa sa a încheiat ultimul meci cu o înfrângere, pe teren propriu, împotriva lui Oostende (0-1). Spectatorii l-au huiduit şi au strigat „Vrem să vedem fotbal!“, jucătorii l-au persiflat, iar ziarele nu l-au iertat.

Cotidianul „Het Laatste Nieuws“ l-a numit pe Mircea Rednic „Dead man walking“ (Mortul care umblă) şi a menţionat mărturia unui fotbalist pregătit de român care, sub protecţia anonimatului, a declarat că „Puriul“ e un antrenor catastrofal şi a reamintit conflictul pe care tehnicianul l-a avut cu Ervin Zukanovici, în urma căruia bosniacul s-a enervat şi i-a spus părerea unanimă a colegilor săi.

„Jucătorii nu înţeleg tactica românului, care aruncă scheme pe tablă ca şi cum ar arunca o sticlă în mare..«A fost un accident. Până la 0-1 am jucat bine», ar fi spus Rednic. Uitase că Oostende a dat gol în minutul şase“, a notat ziarul belgian.

Nici „La Derniere Heure“ nu a făcut excepţie: „Deciziile lui sunt incoerente. În teren, maioneza nu se leagă şi sosul e fad. Cu Oostende au fost 90 de minute de tragedie fotbalistică, în care preşedintele De Witte, care-l vedea prima opţiune pentru sezonul viitor, a avut destul timp să-şi schimbe părerea“.
Gent ocupă locul şapte în primul eşalon belgian, cu 12 victorii, opt egaluri şi 10 înfrângeri.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Ce au făcut românii în Europa: weekend trist pentru Rednic şi Maxim. Chiricheş a revenit pe teren. Nica, titular în Serie A

Fotbalistul român Marius Mitu riscă ani grei de închisoare în Belgia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite