Mircea Sandu, dezvăluire în premieră: „Dan Petrescu a refuzat naţionala din cauza banilor“. „Naşul“ a povestit cât i-a propus tehnicianului şi cât a cerut acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Criticat că a optat pentru readucerea lui Victor Piţurcă, după plecarea lui Răzvan Lucescu, în 2011, preşedintele FRF a spus că a încercat şi alte soluţii.

Într-o perioadă în care opinia publică e din ce în ce mai nemulţumită de Victor Piţurcă, iar Mircea Sandu e criticat pentru contractul pe care i l-a oferit acestuia, „Naşul“ a ţinut să explice de ce l-a readus pe Piţi la prima reprezentativă.

Şeful FRF a dezvăluit, în premieră, la cine a apelat, după demisia lui Răzvan Lucescu, în 2011.

Ce a spus?

„I-am oferit un contract de 400.000 de euro lui Dan Petrescu, dar m-a refuzat. Mi-a spus, în acel moment, că are un contract de un milion de euro, dar e dispus să vină, dacă primeşte 800.000 de euro. Nu aveam cum să plătim acea sumă. Ulterior, am ajuns să semnăm cu Victor Piţurcă, alături de care merg necondiţionat. Mă bucur că nici el nu are de gând să renunţe şi nu pot decât să sper la o calificare la Mondiale, ceea ce ar însemna realmente una dintre cele mai mari performanţe ale fotbalului românesc“, a spus „Naşul“ potrivit Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite