Mircea Sandu: “Steaua să fie pregătită pentru apel şi TAS”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UEFA întârzie cu anunţul deciziei luate în cazul Stelei, dar Mircea Sandu, preşedintele FRF, le-a recomandat roş-albaştrilor să fie pregătiţi şi pentru paşii următori de atac, în cazul unui prim verdict defavorabil. Oficialul FRF a mai spus că România nu va pierde locul din preliminariile Ligii Campionilor, chiar în cazul în care Stelei îi va fi blocat accesul în cupele europene.

"Nu am aflat încă un răspuns din partea UEFA, dar în orice caz Steaua ar trebui să-şi pregătească documentele pentru apel şi recurs. Dacă se anunţă un verdict nefavorabil, este,  după părerea mea, inevitabil să se ajungă la TAS. Dacă verdictul este nefavorabil, Steaua trebuie să-şi pregătească apărarea mai departe pentru recurs. Dacă este să fie sancţionată, Steaua trebuie să-şi pregătească apelul şi apoi la TAS. Indiferent de verdictul de azi, Steaua are căile de atac, fără doar şi poate”, a declarat Mircea Sandu, pentru Mediafax. 

“Steaua trebuie să se decidă înainte de a începe competiţia. Pentru că în cazul în care este exclusă definitiv, după cele trei instanţe judecătoreşti, atunci, conform regulamentului, trebuie să pătrundă în Liga Campionilor echipa de pe locul doi din campionatul României şi se coboară un loc cu Liga Europa (n.r. - FC Vaslui ar urma să evolueze în Liga Europa)”, a mai spus oficialul FRF. 

UEFA urma să anunţe ieri un verdict în cazul Stelei, dar informarea a întârziat să apară. Cel mai probabil, un anunţ va fi făcut public astăzi. 

Citeşte şi 

Un scenariu terifiant: "Decizia a fost luată. Steaua va fi exclusă şi suspendată doi ani din Europa"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite