Mirel Rădoi a anunţat cine nu mai are ce căuta la echipa naţională a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României FOTO Arhivă personală/Facebook
Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României FOTO Arhivă personală/Facebook

Selecţionerul echipei naţionale a României, Mirel Radoi, a punctat ce fel de jucători nu vor mai fi convocaţi la prima reprezentativă a ţării noastre.

Mirel Rădoi vrea să excludă jucătorii care vin la echipa naţională doar pentru a mai bifa o selecţie. „E greu să inventăm jucători noi, care până acum nu au fost la lot. Mi-e greu să spun. Vom decide, după ce vom vedea şi meciurile oficiale. Sunt jucători care au fost convocaţi şi care s-ar putea să nu fie acum. De ce? Pentru că şi noi vedem anumite lucruri. Sunt unii care vin la naţională, doar pentru a bifa o selecţie şi nu mai arată că pot face parte din echipa naţională. Sunt prea egoişti şi nu vor mai fi la lot”, a declarat Mirel Rădoi, conform „Gazetei Sporturilor”.

Totuşi, ar putea fi convocaţi jucători care nu evoluează la echipele la care sunt legitimaţi: „Referitor la jucătorii care nu joacă la club, gândurile mele sunt împărţite. Sunt jucători care nu evoluează la club, dar care nu pot lipsi de la naţională. Ciprian Tătăruşanu este unul dintre ei. Faptul că mai avem şanse la EURO i se datoreaza şi lui. Nu are cum să nu fie în lot. Nu înseamnă că toţi care vor fi convocaţi trebuie să joace constant la club”, a completat Mirel Rădoi.
Primul meci al noului selecţioner va avea loc pe 26 martie, cu Islanda, în cadrul barajului pentru EURO 2020.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite