Mirel Rădoi va prelua CS Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi a trecut şi pe la naţionala României
Mirel Rădoi a trecut şi pe la naţionala României

Chiar dacă a învins rivala din Craiova, CS Universitatea îl va schimba pe antrenorul Laszlo Balint. Patronul Mihai Rotaru era decis să-l înlocuiască cu Mirel Rădoi încă din această seară.

Faptul că CSU a câştigat numai un meci în primele 4 etape şi a pierdut prima manşă a dublei cu Zorya Lugansk, din turul 3 al Conference League, dar mai ales din cauza jocului modest prestat de alb-albaştri în acest debut de sezon, i-au ştirbit încrederea lui Rotaru în Laszlo Balint, astfel că fostul selecţioner Mirel Rădoi va fi instalat ca antrenor al juveţilor.

Sorin Cârţu fost primul care a dat de înţeles încă de la finalul meciului cu FCU că Laszlo Balint ar putea fi înlocuit, Mirel Rădoi fiind unul dintre preferaţii preşedintelui clubului din Bănie. Fanatik a anunţat că fostul selecţioner ar urma să preia postul după ce Laszlo Balint va fi dat afară. Mutarea e programată să să producă din acestă seară.

„Nu ştiu. Orice se poate întâmpla. Au fost victorie astăzi, dar până acum înfrângeri. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla”, a spus Sorin Cârţu, la ProSport Special.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite