Mirel Rădoi: Sentimentul la firul ierbii a fost ca la meciurile naţionalei României. Cum şi-a încurajat tehnicianul jucătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
radoi

Tehnicianul CS U Craiova, Mirel Rădoi, a declarat joi seară, după calificarea în play-off-ul Conference League, că îşi felicită jucătorii pentru că au arătat că pot reveni după înfrângerea din meciul tur cu Zorya Lugansk. El a menţionat că sentimentul pe gazon a fost ca la meciurile echipei naţionale.

“Fericiţi suntem cu toţii. Vreau să încep cu felicitări jucătorilor. Foarte multă lume s-a îndoit de posibilităţile lor după meciul tur şi în seara asta au arătat că pot. Felicitări şi lui Laszlo Balint şi staffului. Atmosfera a fost una senzaţională. Sentimentul la firul ierbii a fost ca la meciurile naţionalei României. Ne-a ajutat foarte mult tribuna. Tot stadionul ne-a împins de la spate. Lucrul cel mai potrivit în seara asta a fost atitudinea. Le-am spus jucătorilor înainte de meci să joace de plăcere, să avem mai mult curaj...Important e ca greşelile să fie cât mai mici’”, a spus Rădoi la Digi Sport.

El a precizat că îi pare rău de Sepsi, eliminată de Djurgardens (Suedia), dar se bucură că, totuşi, trei echipe ale României din patru merg mai departe în Conference League: “Înseamnă că uşor, uşor putem să clădim ceva”.

CS U Craiova s-a calificat, joi seară, în play-off-ul Conference League, trecând în turul trei preliminar de echipa ucraineană Zorya Lugansk. Craiovenii au câştigat returul cu scorul de 3-0, după ce în tur pierduseră cu 0-1. A fost primul meci cu Mirel Rădoi pe banca oltenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite