Mirel Rădoi a trecut oficial în echipa de la FRF. Ce rol va avea fostul jucător al Stelei şi al echipei naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu şi Mirel Rădoi FOTO FRF.ro
Răzvan Burleanu şi Mirel Rădoi FOTO FRF.ro

Fostul internaţional român Mirel Rădoi este începând de miercuri, 14 martie, noul manager sportiv al echipei naţionale U21 a României.

Mirel Rădoi are în plamares 67 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat  două goluri. Ca fotbalist, Rădoi a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riyadh, între 2009 şi 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014.

"Sunt foarte bucuros că Mirel Rădoi s-a alăturat echipei FRF şi proiectului nostru. Am convingerea că prin experienţa lui va contribui la un parcurs cât mai bun al echipei U21 în aceste preliminarii şi în cele viitoare. Este foarte important pentru tinerii jucători români să se formeze sub îndrumarea unui fost internaţional român, simbol al echipelor la care a evoluat, recunoscut pentru spriritul lui de învingător", a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.


"Mă bucur că fac din nou parte din grupul echipei naţionale. Sunt fericit că mi-a fost oferită şansa de a lucra alături de echipa naţională U21 şi sper ca la finalul campaniei pentru Euro 2019 să reuşim împreună obţinerea calificării pentru care actualul staff a depus o muncă titanică", a spus Mirel Rădoi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite